Tarieven/ vergoedingenTarieven

Een eerste (intake) gesprek is geheel vrijblijvend en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden. Voor de afspraken hierop volgend geldt het onderstaande consultentarief.

Consult

Een consult bij een eerstelijnspraktijk duurt 60 minuten, hiervan zijn 45 minuten voor het contact van de sessie en 15 minuten voor administratie en verslaglegging. Het tarief bij De EigenWijsheid bedraagt  €80,00 per consult.

Psychologisch onderzoek (intelligentie-onderzoek)

Een totaal psychologisch onderzoek houdt in dat er een WISC III (intelligentieonderzoek voor kinderen van 6-16 jaar) wordt afgenomen, een onderzoeksverslag wordt geschreven en een adviesgesprek zal plaatsvinden. De kosten hiervoor bedragen €450,00. Deze kosten worden niet door uw verzekering vergoed.

Vergoeding

De kosten worden meestal niet door uw zorgverzekeraar vergoed. U kunt met mij zo nodig een afspraak maken voor gespreide betaling.


Annuleren

Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van tevoren de afspraak af te zeggen. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wanneer u binnen 24 uur afzegt of niet op de gemaakte bent geweest, dan zal de gereserveerde tijd bij u in rekening worden gebracht.